Caraş-Severin, Romania

OŢELU ROŞU – Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, a făcut joi o evaluare în teren a stadiului lucrărilor la stația de tratare a apei și de la cea de epurare a apelor uzate din Oțelu Roșu, investiții derulate de AquaCaraș, societate la care instituția județeană este acționar majoritar.

Printr-un proiect cu finanțare europeană, în Oțelu Roșu va fi construită o nouă stație de epurare a apelor uzate, va fi modernizată stația de tratare a apei și va fi reabilitată/extinsă reţeaua de apă şi cea de canalizare menajeră.

Depunem zilele viitoare un nou proiect pentru derularea unor lucrări importante de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă potabilă și canalizare, în care va fi cuprins, cu 6,8 milioane de euro, şi Oţelu Roşu. Valoarea proiectului pentru întreg județul Caraş-Severin va fi de 120 milioane euro“, a declarat Sorin Frunzăverde.

Investițiea din Oţelu Roşu este de 11.066.237 euro, ce se adaugă celor 2,2 milioane euro de care a beneficiat deja orașul prin ISPA.