Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Luni, 24 februarie a.c., în jurul prânzului, fostul fotbalist Nicolae Georgevici, actualmente antrenor în Valea Domanului, a fost supus, la Spitalul Județean de Urgență Reșița, unui examen RMN, ce a confirmat faptul că poate spera la o recuperare mult mai rapidă.

Reamintim, la mijlocul săptămânii trecute, componentul „echipei de aur” a Reșiței din anii ’70 a suferit un accident cerebral, fiind internat la Secția Neurologie a Staționarului Nr. 2, sub supravegherea dr. Cojocaru.

În vârstă de 71 de ani, Nicolae Georgevici a fost stabilizat și a așteptat cu nerăbdare rezultatul RMN-ului, ce i-a edificat pe specialiști, în bună măsură asupra cauzelor ce au generat nefericitul accident. În condițiile în care a făcut, recent, un set complet de analize: „Sunt surprins de cele întâmplate, fiindcă analizele efectuate nu au scos în evidență vreo problemă de sănătate. Sper să depășesc cu bine acest moment. Mă ajută foarte mult personalul medical, și prietenii, care mă vizitează zilnic și mă încurajează. Le mulțumesc din suflet. Acum mă simt mai bine. Sunt mai optimist. Dar mi s-a recomandat să nu fac efort. Îmi doresc să revin cât mai repede la stadion, în mijlocul copiilor, alături de colegul și prietenul meu Cosmin Buda”.