Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Asta i-a spus Dumitru Matei, membru ALDE Caransebeș, noului șef de la AquaCaraș Caransebeș, Daniel Isac, la ultima ședință a Consiliului Local.

Fost membru PSD, de unde a plecat la ALDE în urma unui conflict cu Ilie Iova, Matei consideră că odată cu instalarea unui membru PSD în funcția de șef al AquaCaraș Caransebeș, lucrurile ar trebui să se schimbe în bine, mai ales că și AquaCaraș Caraș-Severin are în frunte tot un membru PSD, iar Consiliul Județean, care „patronează” operatorul de apă-canal este și el condus de social-democrați. Dumitru Matei este nemulțumit de angajații AquaCaraș care umblă la intervenții cu sculele în spate și nu fac o imagine bună Caransebeșului.

„Am văzut în ultimul timp că la Exploatarea Caransebeș a fost numit un consilier PSD, la Consiliul Județean avem conducere PSD. Cred că AquaCaraș ar trebui să aibă în vedere faptul că municipiul Caransebeș e al doilea din județ și ar trebui să dispară oamenii ăia de la canalizare care umblă cu ștanga în spate. Ar trebui ca acest oraș să dispună de o vidanjă ca lumea pentru că noi în situația în care apelăm la Exploatarea Caransebeș nu trebuie să așteptăm trei zile până când comandă o vidanjă de la Reșița. Este o rușine în anul 2018 să vedem oameni care lucrează în asemenea condiții”, a spus Matei, atunci când s-a ajuns la punctul „Diverse” pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de săptămâna trecută.

Pe de altă parte, locuitorii municipiului așteaptă de la noul șef al AquaCaraș Caransebeș, consilierul local Daniel Isac, rezolvarea problemelor apărute în urma proiectului de introducere a apei și canalizării, operatorul de apă-canal și Consiliul Județean fiind factorii responsabili de acest proiect. Mai precis, oamenii așteaptă lucrări de calitate, realizate în timp nu foarte îndelungat, dar și aducerea carosabilului la starea inițială de către constructorul antamat de către Consiliul Județean și AquaCaraș pentru realizarea proiectului.