Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Aflat la prima ediție, Campionatul Național de futsal la fotbal feminin „Vest Sport Academy” a reunit la finalul săptămânii trecute șase echipe din România: UVT și Vest Sport Academy din Timișoara, For Fun București, Banat Girls Reșița, CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni și Student Sport Alba Iulia.

Echipa Universitatii de Vest a reușit să devină campioană națională la futsal după ce a trecut cu scorul de 2-1 de For Fun București, iar finala mică a fost câștigată de Banat Girls Reșița, după ce a trecut cu scorul de 5-3 de Vest Sport Academy.

„În finala mică am reușit să învingem formația Vest Sport Academy și să ne clasăm pe podium. Țin să felicit fetele, este o victorie surprinzătoare, dar cu atât mai frumoasă, un succes care ne dă un moral bun pentru competițiile următoare”, a declarat antrenorul Daniel Amariei.

„Un turneu cu un rezultat neașteptat de bun pentru noi, un turneu unde am testat și două noi achiziții ale echipei noastre de fotbal, fetele chiar au făcut o figură frumoasă. Ne bucurăm că suntem pe podiumul futsalului național și sperăm să o ținem tot așa”, a spus, la rândul său, președintele Daniel Surdu.

Următoarea competiție la care vor participa fotbalistele de la Banat Girls Reșița va fi duminică, 16 decembrie, la Sala Polivalentă, unde se va desfășura cea de-a treia ediție a Cupei „Laura Rus” la fotbal. Opt echipe și-au anunțat prezența la acest turneu care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.