Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Un accident a avut loc în după-amiaza de miercuri, 4 ianuarie, pe una dintre pistele de schi de pe Muntele Mic. O femeie a fost accidentată, iar echipajul de salvatori montani i-au acordat primul ajutor, au imobilizat-o şi, existând suspiciuni de leziune cervicală, aceştia au solicitat ajutorul omului de afaceri Romeo Dunca, cel care a pus la dispoziţie elicopterul pentru a transporta victima la Spitalul Municipal Caransebeş.

„Situaţia este sub control, fetei i-a fost acordat primul ajutor şi a fost transportată cu elicopterul la spital pentru ajutor specializat. Nu putem oferi prea multe detalii în legătură cu acest caz dar cel mai important lucru este că, deocamdată, situaţia victimei este stabilă“, a precizat Cristian Brecica, membru Salvamont Caraş-Severin.

„Am avut trei accidente pe Muntele Mic în aceeaşi zi, dintre care două mai grave. A fost situaţia fetei accidentate pe schiuri, în vârstă de 24 de ani, care a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Caransebeş şi de acolo, probabil la spitalul din Timişoara, şi încă o ruptură de ligamente, victima fiind coborâtă cu telescaunul“, a precizat Valentin Balaban, şeful Serviciului Salvamont Caraş-Severin.