Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – Vineri seara, în jurul orei 19, pe trecerea de pietoni din faţa Şcolii generale din Bocşa Montană a avut loc un accident de circulaţie, un pieton fiind lovit. Victima a fost preluată de ambulanţă, iar poliţiştii încă fac cercetări la faţa locului, circulaţia în zonă fiind îngreunată zeci de minute.

Potrivit Ceciliei Dăneț, purtătorul de cuvânt al Poliției județului, în această seară de vineri s-au produs două accidente rutiere, ambele pe trecerea de pietoni, unul la Reșița, celălalt la Bocșa. La Reșița, pe Bulevardul Republicii, șoferul de 45 de ani al unui autoturism ce circula dinspre Intim spre Victoria, a lovit o tânără de 18 ani care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Iar pe strada 1 Decembrie 1918 din Bocșa, un localnic de 62 de ani, care conducea pe direcția Reșița-Timișoara, a lovit o femeie de 53 de ani care traversa regulamentar pe trecerea pentru pietoni.

În ambele cazuri, victimele au ajuns la spital, conducătorii auto au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ, iar cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă.