Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Două persoane au murit în această dimineață, în jurul orei 7, pe Drumul Național 68 Caransebeș – Hațeg, din cauza neatenției și a vitezei excesive.

Șoferul unei autoutilitare înmatriculate în Hunedoara, care circula dinspre Hațeg spre Caransebeș, a intrat cu viteză într-o curbă și s-a răsturnat peste două mașini parcate pe marginea șoselei. Lângă aceste mașini erau trei persoane, două dintre acestea fiind lovite de autoutilitară. Din nefericire, un bărbat a decedat pe loc. Din impactul violent cu cele două mașini, autoutilitara a fost proiectată pe carosabil unde a intrat în coliziune cu un BMW care circula regulamentar dinspre Caransebeș. Deși la fața locului au sosit imediat echipajul de descarcerare al pompierilor militari din Caransebeș și cel de la Ambulanță, șoferul BMW-ului nu a mai putut fi salvat.

„Accidentul s-a soldat cu doi morți și doi răniți, cauza cea mai probabilă find neatenția în conducere, dublată de viteza excesivă. Cercetările continuă la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a precizat comisarul-șef Decebal Davidoiu, șeful Poliției Rutiere Caraș-Severin.