Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Un pieton, a cărui identitate a rămas necunoscută, a fost rănit grav în urma unui accident rutier produs pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Caransebeș, duminică, 14 august, în jurul orei 18.00.

Oamenii legii au stabilit că o femeie de 33 de ani, din Caransebeș, care își conducea autoturismul pe Nicolae Bălcescu, dinspre gară, spre Centrul Civic, la pasarela peste râul Timiș a lovit cu partea stângă-față a mașinii un bărbat care se angajase brusc în traversarea străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure.

„În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Având în vedere că victima se afla în stare de inconștiență iar asupra sa nu a fost găsit niciun act, nu s-a putut stabili identitatea acesteia. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii identității pietonului. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, ne informează Poliția județului.