Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Aseară, în jurul orei 21.00, pe centura de ocolire a municipiului Caransebeș s-a produs un accident rutier cu două autovehicule implicate, soldat cu vătămarea corporală a șase persoane.

Din primele cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism din direcția Timișoara către Orșova, nu ar fi respectat semnificația indicatorului “Depășirea interzisă” și ar fi efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune frontală cu un vehicul care circula din sens opus, condus de un tânăr de 22 de ani din județul Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a trei persoane și rănirea ușoară a altor trei, în total șase victime (două femei și patru bărbați) din ambele autovehicule, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Primul conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celui de-al doilea i s-au recoltat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

A.M.