Caraş-Severin, Romania

De fapt, decizia administrativului reşiţean vine să îndrepte situaţia creată odată cu trecerea serviciilor publice de transport în comun din ograda Prescom, societate aparţinând consiliului local, în cea a unei societăţi private, când anumite categorii de persoane care beneficiau de gratuitate, au pierdut acest drept.

Astfel, începând de luna aceasta, municipalitatea acordă, prin Serviciul de Asistenţă Socială, abonamente gratuite pe mijloacele de transport în comun, persoanelor care au fost persecutate din motive politice de către dictatura instaurată începând din data de 6 martie 1945, precum şi celor care au fost deportate în străinătate ori constituite în prizonieri, şi care au domiciliul în Reşiţa.

Acest drept se acordă pentru luna în curs celor care îşi ridică abonamentele de la sediul Serviciului de Asistenţă Socială până în data de 15 a lunii, sau pentru luna viitoare, dacă se depăşeşte acest termen. Hotărârea în cauză nu face nici o referire însă la acordarea abonamentelor pentru această lună, termenul de 15 iunie fiind deja depăşit…