Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC – Profitând de temperaturile scăzute din ultimele zile, sub zero grade, pe Muntele Mic se pregătește deja noul sezon de schi care se apropie. Romeo Dunca, omul de afaceri care a investit milioane bune de euro într-un telescaun nou-nouț, a trecut încă o dată la treabă și s-a pus pe verificat noul tun de zăpadă, cu care va produce zăpadă artificială, pentru ca turiștii să poată schia încă de la 1 decembrie.

„A venit iarna pe Muntele Mic. Vremea din ultimele zile ne-a oferit o bază perfectă pentru a încerca în premieră noua instalație de zăpadă artificială. Facem doar probe. Zăpadă vom face probabil începând din 10 noiembrie, astfel încât pe 1 decembrie să putem schia”, a precizat Dunca.

Investitorul de la Muntele Mic nu a uitat nici de turiștii care vor să ajungă sus, pe munte, pentru care a pregătit transport în cele mai bune condiții, răspunzând astfel și întrebării dacă vechiul telescaun va funcționa în acest sezon. „Nu cred (că Telescaunul Valea Craiului va funcționa – n.r.) dar în acest sezon, în prețul de acces pe instalații, transportul de la parcarea de jos și retur va fi inclus. Deci decât 50 de minute în frig în scaun, mai bine 15 minute într-un microbuz Mercedes 4×4 nou”, a mai adăugat Dunca.

Așadar, la Muntele Mic, din această iarnă nu se va mai sta la mila naturii!