Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În acest sezon s-au înscris 10 echipe, iar partidele se dispută în fiecare duminică, la baza sportivă Park Arena. Ca și o noutate față de sezonul trecut, și fetele de la ACS Banat Girls vor participa în acest campionat județean adresat echipelor de băieți de la minifotbal.

În prima etapă, fetele de la Banat Girls s-au văzut învinse cu scorul de 1-8 de Team 80’s. Campioana de anul trecut, Real Madridistas, a câștigat cu scorul de 8-1 cu Fortuna Reșița. Steaua Reșița a trecut cu 5-2 de Autoliv, Camera de Comerț a câștigat cu 4-2 în fața celor de la Sport Teachers Reșița, iar Dedeman Reșița a făcut scor, 11-2, cu Humanitas Pro Deo.

Etapa a doua va avea loc duminică, 13 octombrie, la baza sportivă Park Arena din Govândari. Competiția programează un sezon regulat, cu tur și retur, urmat de un play-off la care vor participa primele șase clasate. La finalul întrecerii, fruntașele vor reprezenta Caraș-Severinul în fazele superioare ale campionatului național și Cupei României la minifotbal.

„Atmosfera a fost foarte frumoasă în prima etapă, s-au înscris foarte multe goluri și sperăm ca pe viitor tinerii care au fost învinși să-și revină și să intre în ritmul acestui campionat. Mă bucur că publicul s-a prezentat în număr destul de mare la această primă etapă și sper să fie așa și la etapa următoare”, a declarat Adrian Caracoancea, președintele Asociației Județene de Minifotbal Caraș-Severin.

Ștefan Moraru