Caraş-Severin, Romania

În ultima conferinţă de presă a PNL, au fost prezentaţi noii membri care au aderat recent la formaţiunea politică. Printre aceştia se numără Paul Creţan, fost director al CSR, şi Albert Săcuia, fost comandant al Aeroportului din Caransebeş.

Popa: „Până acum, PNL a fost considerat un partid boem“

Noul preşedinte al PNL Reşiţa, Nelu Popa, cel care îl înlocuieşte pe Jaro Marşalic, a spus că liberalii reşiţeni au avut deja o şedinţă în cadrul căreia s-au reorganizat şi s-au împărţit atribuţii. „Vreau să ne organizăm cât mai bine, în primul rând pe cartiere, apoi pe secţii de votare. Vreau să aducem în partid cât mai mulţi oameni de afaceri care gândesc altfel, au altă viziune. Până acum, PNL a fost considerat un partid boem, dominat de doctorime, ceea ce nu a fost rău în multe momente, însă trebuie să ne reorganizăm. Trebuie să ne gândim la ce am fost, ce suntem azi şi unde vrem să ajungem“, susţinea Popa.

„PNL va găsi soluţii proactive“

Acesta a mai precizat că liberalii se vor concentra pe găsirea unor „soluţii proactive pentru reşiţeni. Chiar în viitorul apropiat o să înaintăm în Consiliul Local Reşiţa o hotărâre prin care să se interzică împrăştierea de nisip iarna pentru ca anul viitor, în primăvară, reşiţenii să nu mai treacă prin coşmarul prafului“. În cadrul aceleaşi conferinţe de presă, preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, a vorbit despre faptul că USL a obţinut o victorie în Senat dând aviz negativ actului prin care se voia alegerea primarilor din România într-un singur tur de scrutin. „Motivaţia PD-L că prin evitarea celui de-al doilea tur s-ar reduce cheltuielile este puerilă. Adevărata motivaţie este aceea că PD-L nu mai are susţinerea pe care o avea“, a adăugat Vela.

Nina Curiţa